Aanmaakhout Klover

82413
€120,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
EAN: 8714982202490

Deze aanmaakhoutklover is ideaal om op een veilige manier grotere blokken brandhout tot aanmaakhout te splijten. Je hebt namelijk geen bijl of een ander scherp voorwerp nodig om je aanmaakhout te maken. Ook hoef je minder kracht te zetten om het hout te splijten. De houtklover is gemaakt van koolstofstaal en gietijzer, hierdoor is hij erg stevig. Je eigen hout kloven kan een lastige klus zijn, deze aanmaakhoutklover maakt dit een stuk eenvoudiger. De ring zorgt ervoor dat het hout niet alle kanten op kan vliegen, daarnaast schermt de ring ook het scherpe gedeelte af. Door met een hamer op het hout te slaan splijt het hout in de scherpe rand. Aan de onderkant van de houtklover zitten gaten waarmee je de klover gemakkelijk kan vastzetten op bijvoorbeeld een houtblok. Op deze manier kan je gelijk wat hoger werken. Deze hoogwaardige gietijzeren kindling maker heeft een tijdloos ontwerp, is onderhoudsvriendelijk en gaat generaties mee

  • Productafmetingen in cmL 34,5 x B 34,5 x H 36,8
  • MateriaalGietijzer, koolstofstaal
  • Bruto gewicht6.852 kg
  • Netto gewicht6.229 kg
Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur