Amazonas Reis hangmat Parachutezijde (zonder ophangsysteem)

00302
€35,00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
EAN: 4030454007078

De ultralichte hangmat van parachutezijde! Dit hoogwaardige materiaal is niet alleen extreem slijtvast en stabiel, maar ook heerlijk zacht, aangenaam op de huid en ademend!

Comfortabel en niet alleen de eerste keuze voor op reis

We hebben een grote hangmat gemaakt met een bijzonder groot aantal ophangkoorden: hierdoor kan Silk Traveller zich volledig ontvouwen en is hij zo comfortabel dat hij niet alleen geschikt is voor op reis. Silk Traveller is klein en handig op te bergen in de meegeleverde tas en is met 350 gram een echt lichtgewicht!

Ontspannen liggen, ontspannen zitten

Om te ontspannen en tot rust te komen, gebruikt u de Braziliaanse ligtechniek om in de hangmat te liggen: de hangmat wordt niet strak opgehangen. Het is van cruciaal belang dat de ophanglussen van de mat op hoofdhoogte worden bevestigd en slechts ongeveer 3 meter uit elkaar liggen. Hierdoor kan de hangmat in een diepe boog doorhangen. Dit maakt het mogelijk om er, als een echte Braziliaan, diagonaal in te liggen in plaats van in de lengte. Dat is het geheim van hoe je urenlang comfortabel en ontspannen in de hangmat kunt liggen. Omdat er bewust geen wiebelende dwarsbalken worden gebruikt, lig je veilig en zonder angst om eruit te vallen! Zijwaarts liggen heeft ook nog een ander voordeel: de stof aan de zijkanten van de hangmat is strak gespannen en heeft geen kans om over het gezicht te zakken en het zicht te belemmeren.

leveringsomvang

Ultralichte hangmat Silk Traveller met opgenaaide pakzak
Bevestigingstouwen zijn niet bij de levering inbegrepen

Ligruimte: ca. 220 x 140 cm
Totale lengte (inclusief ophanglussen): ca. 350 cm
Gewicht: ca. 350g
Laad capaciteit: max.150kg
Pakket grootte: ca. 21 x 6,5 cm
Materiaal: 100% nylon
Ultralichte revolutie: Licht
incl. ophanging: Nee
Impregnatie: Nee
Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur