Bamboe Wattenstaafjes

82548
€1,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5060636880006

Als u een plastic wattenstaafje gebruikt, waarom stapt u dan niet over op bamboe? Deze handige wattenstaafjes zijn 100% biologisch afbreekbaar. Plastic wattenstaafjes worden vaak gevonden op het strand, in onze oceanen en zitten steeds verpakt in plastic. Onze bamboe wattenstaafjes hebben een bamboestokje en worden geleverd in dit doosje van gerecycled papier. Bamboe is een duurzaam product. Het heeft geen pesticiden of kunstmest nodig om te groeien. Het is een supersnel groeiend gras dat efficiënter is in het onttrekken van CO2 aan de lucht en het produceert meer zuurstof dan bomen. Enkele van zulke kleine dagelijkse veranderingen zullen je hoeveelheid afval verminderen. Plasticvrije bamboe wattenstaafjes kunnen worden weggegooid door ze gewoon bij het organisch afval of de compost te gooien.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur