Blaaspijp telescopisch (vuurbuis)

82705
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8714982009808
  • Met deze telescopische blaaspijp of bouffadou is het aanwakkeren van een vuur snel gedaan. Deze blaaspijpen hebben een oude traditie, met name in regios met lange en strenge winters. De naam bouffadou komt van de Franse legende over de heks Bouffanelle waarin wordt verteld, dat ze leefde in de bossen van Gevaudan. Ze had een magische Duivelse stok waarmee ze de duivel kon laten verschijnen in het vuur, door te blazen in haar toverstok. De naam bouffadou is afgeleid van deze heks, genaamd Bouffanelle.
    • telescopische pijp gemaakt van roestvast staal
    • mondstuk gemaakt van beukenhout
    • makkelijk mee te nemen
    • lengte uitgeschoven 74,5 cm / gewicht slechts 50 gram
Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur