Boek Eetbare Paddenstoelen / Jens H. Petersen

82572
€26,45
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 9789050115216

Een handige basisgids voor iedereen die meer over eetbare paddenstoelen en (giftige) dubbelgangers wil weten: de beste vindplaatsen, algemene herkenning, technieken van verzamelen, bewaren en bereiden. Je leert de belangrijkste soortgroepen en eetbare soorten herkennen aan de hand van duidelijke beschrijvingen en foto`s.


*algemene informatie over eetbare paddenstoelen: de beste vindplaatsen, herkenning, technieken van verzamelen, bewaren en bereiden
*de belangrijkste soortgroepen
*de belangrijkste eetbare soorten met informatie over uiterlijk, vindplaats, smaak en bereiding
*dubbelgangers met extra uitleg als deze giftig zijn

Natuurgids, paddenstoelengids, eten uit de natuur, eetbare wilde planten, wildplukken

Extra informatie:

Hardback
160 pagina's
Met illustraties
Oktober 2014
480 gram
250 x 177 x 15 mm
EAN: 9789050115216
KNNV Uitgeverij

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur