Boek REWILDING

00111
€25,99
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 9789401464222

Haal je ongetemde ik naar boven
Een praktisch boek voor een natuurlijke levensstijl
Voor iedereen die verlangt naar een meer zuivere manier van leven


REWILDING IS BOOMING! Door het loskoppelen van de mens van de natuur en het cre챘ren van een kunstmatige omgeving zijn we terechtgekomen in een gigantische ratrace, met een hele reeks westerse welvaartsziektes tot gevolg. De natuur 챕n je ongetemde, wilde ik opnieuw een plaats geven in je dagelijks leven is de beste manier om je tegen dit alles te beschermen.


Bert Poffé en Kiki Nardiz laten zich inspireren door jager-verzamelaars, nomaden en natuurvolkeren. Met Rewilding ontdek je een meer vrije en natuurlijke manier van eten, slapen, bewegen, spelen en relaxen.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur