Cursus voedsel uit de natuur

82564
€600,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Onze cursus voedsel uit de natuur bestaat uit 4 dagen op 4 locaties in verschillende periodes verspreid over het jaar.

Deze cursus is al aan zijn vijfde seizoen toe , en de deelnemers spreken er nog steeds over. We proberen deze cursus zowel leerrijk , maar vooral ook aangenaam te maken. Deze cursus is vooral een ervaring , een beleven van 'voedsel uit de natuur'. Elke cursusdag is uniek , en steeds voorzien we een speciale gast die ons een bepaald thema of aspect bijbrengt.

Lekker eten is zeker de rode draad doorheen de vier dagen die we samen delen. Zeer toegankelijk voor zowel mensen die vegetarisch zijn, alsook mensen die houden van een stukje eerlijk vlees. Deze dagen gaan wel buiten door , dus aangepaste kleding zijn zeker nodig.

Je ontvangt voor je inschrijfgeld ook een notitieboek en handboek om planten en paddenstoelen te leren herkennen.


De data van 2023 zijn :

17 maart 2023

voorjaarsplanten en scheuten, aftappen berkensap

26 mei 2023

oeverplanten / vismaaltijd wildplukken vanuit een kano , koken op houtvuur

22 september 2023

zeewieren , kustplanten , vissen en schaaldieren (vrijdag september)

13 oktober 2022

eetbare paddenstoelenal deze dagen zijn all-inclusive, dus zowel eten als drinken is voorzien van begin tot einde .

Op elke cursusdag gebruiken we mooie en rustige locaties tenmidden van de natuur. En steeds is er een special guest voorzien die zorgt voor het avondmaal , of een bijzondere gegidste wandeling.


Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur