DD Tarp 3 gerecycleerd

82373
€59,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 0707273931825

DD Tarp 3 gerecycleerd is een tarp in de afmetingen van 300 x 290 centimeter en is gemaakt van circa 258 gerecyclede plastic flessen. Hierdoor draagt de DD Hammocks Tarp – Recycled bij aan het beschermen van dezelfde natuur als waarin we zo graag kamperen.

Doordat de DD Tarp – Recycled is voorzien van 19 bevestigingspunten kan deze DD Hammocks tarp op talloze manieren worden opgezet. Van deze bevestigingspunten zijn er 16 bevestigd aan de zijden en hoeken van de tarp en 3 over de middellijn van de tarp op het doek. Dit zorgt er samen met de afmetingen van 300 x 290 centimeter voor dat deze DD Tarp – Recycled bijvoorbeeld kan worden opgezet als tarptent op de grond.

De DD Tarp – Recycled is ook prima in te zetten in combinatie met de meeste hangmatten. De ruime afmetingen zorgen er voor dat de hangmat niet uitsteekt van onder de tarp en daardoor beschermt is tegen regen. Dankzij de PU coating en de getapete centrale naad biedt deze DD Hammocks Tarp – Recycled een waterdichtheid van 3000 millimeter waterkolom.

De DD Tarp – Recycled heeft een pakmaat van circa 24 x 14 x 4 centimeter. Dankzij deze compacte pakmaat en het gewicht van slechts 790 gram (dit gewicht is exclusief haringen en scheerlijnen) kan deze gerecyclede tarp gemakkelijk worden vervoerd in de rugzak. Dit maakt deze DD Hammocks tarp geschikt voor gebruik tijdens meerdaagse wandeltochten of fietstochten.

Dankzij de groene kleur biedt de DD Tarp – Recycled een goede schutkleur in graslanden en bosrijke omgevingen.

De DD Tarp – Recycled wordt geleverd met 4 scheerlijnen van 2 meter, 4 haringen en een handige opbergzak met trekkoord.

Specificaties:

Afmetingen: 300 x 290 centimeter
Kleur: groen
Pakmaat: 24 x 14 x 4 centimeter
Gewicht: 790 gram
Aantal bevestigingspunten: 19
Coating: PU
Waterdichtheid: 3000 millimeter waterkolom

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur