DD hangmat camping recycled

82376
€39,50
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 0707273931849

De DD Camping Hammock – Recycled is een comfortabele hangmat die is gemaakt uit 245 gerecyclede plastic flessen. Hierdoor draagt deze DD Hammocks Camping Hammock – Recycled bij aan het beschermen van dezelfde natuur als waarin we kamperen.

De DD Hammocks Camping Hammock – Recycled is een simpele maar sterke en comfortabele hangmat met een gewicht van slechts 650 gram. Dankzij dit gewicht kan de DD Camping Hammock – Recycled gemakkelijk worden vervoerd, bijvoorbeeld in de rugzak tijdens meerdaagse wandeltochten.

De DD Camping Hammock – Recycled is voorzien van een dubbele ademende basislaag. Deze basislagen zijn aan elkaar bevestigd met behulp van een ritssluiting. Tijdens koudere nachten kan er tussen de basislagen een slaapmat worden geplaatst om zo te zorgen voor extra isolatie. Doordat de basislagen ademend zijn wordt condensvorming sterk verminderd. Ook zorgt het ademende materiaal er voor dat de hangmat tijdens warme nachten voor extra koeling zorgt.

De DD Camping Hammock – Recycled is aan beide uiteinden uitgerust met een ophangkoord van 5 meter waarmee de hangmat gemakkelijk kan worden opgehangen aan bijvoorbeeld bomen.

De binnenzijde van deze DD Hammocks hangmat is voorzien van 2 opbergvakken. Hierin kan je kleinere bagagestukken zoals een telefoon, sleutels of zaklamp overzichtelijk, veilig en binnen handbereik opbergen. Aan de buitenzijde is deze Camping Hammock – Recycled van DD Hammocks uitgerust met 4 ophanglussen. Hier kan je bijvoorbeeld accessoires aan ophangen maar ook extra isolatie zoals de DD Underblanket. Deze DD Underblanket is los bij ons verkrijgbaar.

Om deze DD Hammocks Camping Hammock – Recycled nog gemakkelijker en sneller op te zetten kan je gebruik maken van de DD Hammock Sleeve. Deze kan je los bij ons bestellen via het tabblad “accessoires”. Ook kan je deze hangmat opwaarderen met een klamboe zoals het DD Superlight Mosquito Net of het DD Hammock Mosquito Net zodat deze ook bescherming biedt tegen ongewenste insecten.

De DD Camping Hammock – Recycled wordt geleverd met ophangkoorden en een handige opbergzak met aantrekkoord.

Specificaties:

Afmetingen: 270 x 140 centimeter
Gewicht: 650 gram
Kleur: groen
Maximaal draagvermogen: 125 kilogram

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur