DD superlight A-frame tent (zonder stokken)

82377
€150,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 0707273931399

Deze superlichte tent van DD Hammocks is gemakkelijk op te zetten en snel in te pakken. Met een pakmaat van 29 x 14 x 6 cm en een gewicht van slechts 730 gram (exclusief scheerlijnen en haringen) is deze tent ideaal als lichtgewicht onderkomen voor in de rugzak. Hierdoor is deze DD Hammocks tent ideaal voor minimalistische backpackers en reizigers.

De DD Superlight A-Frame Tent is ontworpen om ondersteunt te worden met twee wandel/hike stokken; aan ieder uiteinde van de tent een. Hierdoor heeft deze lichtgewicht tent geen verdere stokken nodig. Uiteraard kan je mits een beetje creativiteit wel een stok uit het bos gebruiken als alternatief

Wanneer de DD Superlight A-Frame Tent gebruikt wordt in combinatie met de DD Superlight A-Frame Mesh Tent ontstaat er een 2-laags tent met 3 verschillende ingangen.

De DD Superlight A-Frame Tent is dankzij zijn PU coating waterdicht tot een waterkolom van 3000 mm. Van de 3 deuren welke allemaal voorzien zijn van een rits kan de grootste geopend worden om zo een ingang met afdak te creëren. De ventilatieopeningen in deze tent voorkomen condensatie terwijl je beschermd bent tegen de weerselementen.

Voor gebruik tijdens hardere wind is deze tent voorzien van extra bevestigingspunten aan de zijkant welke na het vastzetten voor extra stabiliteit zorgen.

De DD Superlight A-Frame Tent biedt dankzij de afmetingen van 345 x 150 x 115 cm ruimte voor twee personen inclusief rugzakken.

Deze DD Superlight A-Frame Tent wordt geleverd inclusief 13 x DD Superlight haringen, 4 scheerlijnen en een opbergzak exclusief stokken.

Specificaties:

Afmetingen: 345 x 150 x 115 centimeter
Pakmaat: 29 x 14 x 6 centimeter
Gewicht: 730 gram exclusief haringen en scheerlijnen
Kleur: Olijfgroen
Aantal personen: 2

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur