DD superlight Pyramide tent (zonder stok)

82378
€145,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 0707273933751

Doordat deze piramide tent van DD Hammocks slechts 460 gram weegt (exclusief haringen en scheerlijnen) is dit een van de lichtste kampeeroplossingen op de markt! Dit lichte gewicht is bereikt doordat deze DD Hammocks tent geen frame heeft en slechts uit een enkele laag bestaat.

De DD Superlight Pyramid Tent kan op 2 manieren worden opgezet, namelijk door de tent met behulp van 1 wandelstok te stutten of door de tent op te hangen aan een overhangend bevestigingspunt.

Deze DD Hammocks tent biedt ruimte voor 1 kampeerder inclusief rugzak. Doordat deze tent een waterdichtheid heeft van 3000 mm waterkolom houdt deze je zelfs tijdens de zwaarste regenbuien droog. De ventilatieopeningen voorkomen condensvorming, waardoor er een goed leefklimaat wordt gecreëerd in de tent.

Deze DD Hammocks piramide tent is voorzien van 4 extra bevestigingspunten voor scheerlijnen, om zo extra stabiliteit te bieden tijdens harde wind.

De DD Superlight Pyramid Tent wordt geleverd inclusief 13 superlight haringen, 5 scheerlijnen en opbergzak.

Specificaties:

Afmetingen: 245 x 200 x 125 centimeter
Gewicht: 460 gram exclusief scheerlijnen en haringen
Kleur: Olijfgroen
Materiaal: enkellaags ripstop nylon met PU coating met getapete naden
Waterdichtheid: 3000 mm waterkolom


Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur