Camp Chef Drie delige deluxe dutch oven set

02321
€109,95
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
EAN: 033246213866

Mooie set met een dutch oven , een pan en een deksel dat past op beiden

De ideale gietijzeren luxe set om mee te starten. Prachtig afgewerkt , klaar voor gebruik !


Camp Chef viert met de Camp Chef National Parks set de 100e verjaardag van de nationale parken in Amerika. Deze exclusieve set is in een beperkte oplage beschikbaar. De set bestaat uit een Dutch Oven, een gietijzeren koekenpan en een verwisselbare deksel.

Met deze set verras je vrienden en familie met jouw creaties. Van koken tot frituren en van stoven tot braden; met deze Camp Chef National Parks set is het een belevenis om gerechten klaar te maken. Dankzij de geweldige eigenschappen van gietijzer wordt de warmte gelijkmatig verspreid en uitstekend vastgehouden.

Gebruik de Dutch Oven en koekenpan op open vuur, hete kolen of zet hem op de barbecue. De Dutch Oven heeft drie pootjes, waardoor hij stabiel en stevig staat. Je kunt hem ook in combinatie met de Camp Chef Tripod gebruiken, waarmee je hem makkelijk boven het vuur hangt. De koekenpan is voorzien van twee schenktuiten.

De Dutch Oven is uitgerust met een comfortabele handgreep op de deksel en aan de pan zit een metalen hengsel. De deksel heeft een opstaande rand. Dat biedt mogelijkheden om wat kolen op de deksel te plaatsen, zodat het eten ook van de bovenkant wordt verwarmd. Op deze manier gebruik je de Dutch Oven ook als echte oven.

Verder beschikt de Dutch Oven over een doorvoergat om eenvoudig de binnentemperatuur te meten. Zo controleer je de temperatuur binnenin de pan zonder dat de deksel eraf hoeft. Het beste van alles is dat het gietijzer vooraf een speciale behandeling heeft ondergaan, de ‘True Seasoned Finish’. Dat zie je terug in de gladde afwerking en betekent dat het product na aankoop gelijk klaar voor gebruik is.

Specificaties van de Duch Oven

  • Inhoud: 5,7 liter
  • Diameter: 30 cm
  • Gewicht: 9071 gram

Specificaties van de koekenpan

  • Diameter: 30 cm
  • Gewicht: 3175 gram
Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur