Grote Guts G7L/20

82804
€21,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 642896220140
  • Totale lengte - 285 mm (11,22 inch)
  • Bladlengte – 130 mm (5,12 inch)
  • Bladbreedte - 20 mm (0,87 inch)
  • Lengte handgreep – 155 mm (6,10 inch)
  • Gewicht - 0,17 kg

Het arsenaal aan gereedschappen van elke houtsnijder verandert in de loop van de tijd. Het transformeert en vult zich met nieuwe gereedschappen naarmate nieuwe houtsnijtechnieken en -stijlen onder de knie worden. Als je dol bent op het snijden van lepels, kopjes, kommen en andere ambachten met specifieke ontwerpen, zul je zeker dol zijn op onze G7L/20
houtsnij-gutsbeitel.De lange gebogen guts van dit type wordt gebruikt om smalle halfronde uitsparingen en gaten te maken, om decoratieve achtergrond te verwerken. Een dergelijk gereedschap is ideaal voor het afwerken van diepe werken zoals bijvoorbeeld kuksa's en pollepels.


Deze guts van gehard staal met hoog koolstofgehalte zorgt voor nauwkeurige, fijne sneden en een lange levensduur. Het gereedschap is uitgerust met een gemakkelijk vast te pakken houten handvat dat je een comfortabele en aangename houtsnijervaring zal bezorgen.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur