Houtblokjes uit lindehout

82803
€14,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Prachtig lindehout zonder knoesten of puisten.

Dimensies:

  • 1 stuk - 2,0 x 2,0 x 3,9 inch
  • 4 stuks - 1,0 x 1,0 x 3,9 inch

Bemachtig een hoogwaardige houtsnijset en maak uw houtsnijproces gemakkelijk en moeiteloos. De set houtblokken bestaat uit 4 kleine houtsnijblokken en 1 groot houtblok. Het hout is zacht basswood (linde). U kunt ons houtblok beschouwen als een snijkit van topkwaliteit voor zowel beginners als professionals. Na het snijden kan het werkstuk worden bedekt met verf, vernis of natuurlijke olie. De lindehouten snijblokken zijn een geweldig cadeau-idee voor uw dierbaren en vrienden die van houtsnijden houden! Koop deze houten blokken en maak meesterwerken!Ideaal te bewerken met ons assortiment houtsnijmessen.


Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur