INITIATIE BUSHCRAFT 1 + 2 DAAGSE 10, 23 & 24 november 2023

82479
€325,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Wil jij ook graag leren hoe je in de natuur kan leven met heel weinig spullen. Hoe je de natuurlijke materialen rondom je kan gebruiken om items te maken , en jezelf te behelpen ?

Er is zeker voldoende aandacht voor buiten slapen , veilig mes gebruik, vuur maken , en dan nog andere items die natuurlijk belangrijk zijn voor tijdens de tweedaagse !


Let op de plaatsen zijn beperkt , we doen dit steeds in kleine groep ! Locatie is Arendonk

start op 10 november omstreeks 10u , 23 & 24 november is met overnachting in het bos.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur