Katadyn BeFree 1L tactical

82560
€54,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 604375204263

Deze prijswinnaar is ultra licht, en mega sterk. De befree heb je altijd bij zonder je het merkt, hij laat je toe zuiver water te drinken waar en wanneer je maar wil. De holle vezel-filter van het EZ-Clean Membrane™ zorgt voor helder drinkwater vrij van microdeeltjes, bacteriën en protozoa. Met de grote flesopening schep je makkelijk water, knijp en drink. Door simpelweg te schudden kan je de filter makkelijk reinigen. Zo kan je de vlotte drinkervaring van maar liefst 2L per minuut langer behouden. uitvoering in mooie schutkleur

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur