Kuksames SK5s double edge (met lang handvat van 25cm)

82645
€26,94
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 037203792760


Dit mes is aan twee kanten geslepen. is een fijn houtsnijmes voor het uithollen van lepels en bekers. Dit kuksames is ontworpen om snel veel materiaal weg te snijden. Hij heeft een radius van plusminus 29 mm. Gebruik hem voor vlot, grover werk. Daarna werk je met andere lepelmessen het oppervlak fijn af. Dit mes is aan twee kanten geslepen, hierdoor is hij door zowel links- als rechtshandigen te gebruiken.

BeaverCraft maakt het lemmet van fijn koolstofstaal. Makkelijk te slijpen, en erg taai. Hierdoor buigt het sneller dan het breekt, mocht er eens iets mis gaan. Wel zo veilig voor de gebruiker. Denk er wel om dat koolstofstaal niet roestvast is. Leg het dus niet nat weg. Af en toe een paar druppels olie doet het staal goed.

De handgreep is gemaakt van eiken. Een sterke houtsoort die net iets chiquer is dan het standaard essenhout. Standaard is de ergonomie bij BeaverCraft al dik in orde. Maar het mooie bij houtsnijmessen is dat je de houten handgreep altijd zelf iets bij kunt werken natuurlijk. Zo maak je hem helemaal eigen.

Dit mes wordt geleverd met een eenvoudige lederen foedraal.

Lemmet ; 5,3 cm

totale lengte met handvat 30cm

60 gram


Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur