Kupilka Firesteel zwart 8mm

00027
€14,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 6430014978431

Bekroonde KUPILKA FireSteel 8 produceert grote vonken tot 3000˚C om gemakkelijk vuur te maken, ook in vochtige weersomstandigheden. Het wordt geleverd met een compacte striker en ethisch geproduceerd rendierleren koord, en het veilige handvat kan zelfs met handschoenen aan worden gebruikt. Deze essentiële tool is een must voor elke outdoor-avonturier!

Ontworpen in samenwerking met Karu Survival - het toonaangevende bedrijf gespecialiseerd in het aanleren van bushcraft en survivalvaardigheden in het oosten van Finland.

Gemaakt in Finland van Europese Ferrocerium Rod. De slagpin is een bijproduct van de metaalindustrie en het oppervlak van de striker kan lichte kleurvariaties vertonen.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur