Lederen strop - polijstblok voor hout en lepelsnijmessen (inclusief pasta)

82644
€24,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De BeaverCraft Stropping Paddle LS5 is een unieke en praktische oplossing voor het onderhouden van je houtsnijmessen, lepelmessen, gutsen en beitels. De dubbelzijdige strop is opgedeeld in twee delen. Eén zijde met een leren strop voor het stroppen en polijsten en één zijde met schuurpapier voor het lichte slijpwerk.

Het schuurpapier maak je gemakkelijk los en is daardoor ook gemakkelijk te vervangen. Je kan dus zelf de keuze maken met welke korrelgrootte je slijpt. Naast een velletje 600 en een velletje 1200 grit schuurpapier bevat deze strop ook een blokje stropping compound (5 micron) voor de leren zijde van de strop.

De houten basis is gemaakt van essen. Een sterke houtsoort die ook voor bijlstelen gebruikt wordt. Standaard is de ergonomie bij BeaverCraft al dik in orde. Maar het mooie van hout is dat je de houten handgreep altijd zelf iets bij kunt werken natuurlijk. Zo maak je hem helemaal eigen.


Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur