Lepelmes SK1 Eik (zonder koperen detail)

82631
€15,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 037203792722

Let op , de foto's geven een koperen detail weer. Dit is niet aanwezig op de overigens wel uitstekende messen.

  • Totale lengte - 155 mm (6,10 inch)
  • Afrondingsdiameter - 25 mm (1 inch)
  • Lengte handgreep - 105 mm (4,13 inch)
  • Materiaal handvat - Eikenhout

Het BeaverCraft SK1 lepelsnijgereedschap is een haakmes voor het snijden van lepels, kommen, kuksa's en ronde, diepe gaten in hout voor andere ambachten. Het is een universeel model van haakmesgereedschap, essentieel voor het snijden van gaten in houten oppervlakken.

Door de ongebruikelijke gebogen (halfronde) vorm is een dergelijk mes zeer effectief voor diverse houtbewerkingstaken, namelijk het figuurlijk houtsnijwerk. Hiermee kunt u de vorm van een kopje, lepel, kom en andere producten met een vergelijkbaar ontwerp verfijnen. Het BeaverCraft SK1 lepelsnijmes is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen om een soepele en leuke houtsnijervaring te garanderen. Het gebruik ervan is gemakkelijk en veilig. Bij correct gebruik zal de tool u lang van dienst zijn.

Een dergelijk gereedschap zal niet alleen onmisbaar worden voor het snijden van lepels uit hout, maar ook voor het uitvoeren van verschillende andere technieken in de houtsnijkunst die verband houden met het snijden van groeven in het hout. BeaverCraft SK1 lepel vleesmes is in de eerste plaats kwaliteit, redelijke prijs, ergonomisch ontwerp en betrouwbaarheid.

Lederen schede is optioneel beschikbaar maar aanbevolen voor lange levensduur van je mes, en voor het veilig opbergen.
Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur