Lepelmes SK2 (30mm)

82632
€20,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 037203792746
  • Totale lengte - 170 mm (6,69 inch)
  • Afrondingsdiameter – 30 mm (1,18 inch)
  • Lengte handgreep – 105 mm (4,13 inch)
  • Materiaal handvat – Essenhout
Een haakmes voor het snijden van lepels is ontworpen om lepels, kommen, Kuksa en andere producten uit te snijden, of een afgeronde rand om wat detail toe te voegen aan je fluitproject. De afrondingsdiameter is 30 mm, perfect voor kleine producten. Met dit haakmes snijd je zacht en hard hout.Het haaksnijmes is het uitstekende U-vormige gereedschap voor het maken van gedetailleerde sneden of het afronden van kommen en lepels. Het koolstofstalen lemmet van het vleesmes is enkelsnijdend. U kunt met één hand bovenop het mes snijden voor meer controle.SK2 is een essentieel hulpmiddel als je een passie hebt voor het snijden van lepels, want door het te bestellen krijgt de persoon het beste haakmes voor het snijden van lepels.Dit compacte gereedschap voor het maken van lepels zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt over zichzelf terwijl ze elk concaaf gevormd project maken dat ze wensen. Het scherpe mes zal van groot nut zijn tijdens het carven en de goed doordachte houten schacht heeft een zeer aangenaam ontwerp voor een lange snijtijd, zodat u zich niet zo snel moe voelt als gewoonlijk.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur