Nite Ize CamJam 2pk Tan Rope

00080
€9,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 09460485

Deze superhandigeZwarte Carabiner met ingebouwd spansysteem om nylon koord mee vast te zetten is onmisbaar eens je het gewend bent. Ideaal voor het aanspannen van lijnen van bijvoorbeeld tarpen of tenten. Geschikt voor koord met een diameter tussen 1.8 en 3 mm. Inclusief koord. 2 stuks per verpakking.

Spaar jezelf geknoei met knopen en geniet van dit handige tool ! zeer sterke lijnen ,voor eens trakke tarp in seconden ! 

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur