OLD BEAR YOUNG

00248
€19,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8051411206705

De Old Bear Young is een kindermes ideaal voor o.a. scouting en bushcraft. Zijn hoogwaardige AISI 420 roestvrij stalen lemmet heeft een afgeronde punt , daarmee vindt dit mes een balans tussen functionaliteit en veiligheid. De Young is bij uitstek geschikt om verantwoordelijk te leren omgaan met een mes. Het ergonomische heft is verkrijgbaar in een aantal vrolijke kleuren. De Young beschikt net als zijn grote broer de Classical over een Ring-Lock, deze vernikkelde messing vergrendeling houdt het mes zowel gesloten als geopend stevig op zijn plek.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur