Olight Obulb PRO OD Green

82649
€59,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 6972378125514

De OBulb PRO is een lichtgewicht, compacte en oplaadbare lantaarn met Bluetooth ondersteuning. Ideaal voor op de camping, backpacken of gewoon in je eigen achtertuin; met de OBulb PRO ben je overal op voorbereid. De lantaarn ophangen gaat heel eenvoudig dankzij de magnetische basis en bijgeleverde zelfklevende munt, die je instaat stelt om overal een ophangpunt te maken. Wanneer de lamp wordt neergezet, blijft deze stevig op zijn plaats door de non-slip TPE onderkant. Het opladen is moeiteloos met Olight’s universele magnetische oplaadkabel (MCC1A), deze geeft aan wanneer de lantaarn vol is. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Druk de Obulb Pro één maal in om tussen de 7 standaard standen te schakelen, houd de lantaarn ingerukt om deze uit te schakelen. Bij bediening met de bijbehorende APP beschikt de Obulb PRO over extra functies: - Alle standen zijn traploos dimbaar. - De kleur van het licht kan gekozen worden op een kleurwiel. - Meerdere ( of alle ) Obulb Pro’s kunnen tegelijkertijd bedient worden. - Accustand met resterende brandtijd. Licht standen (Standaard): - High Wit / 240 lumen / 2,5 uur - Low Wit / 4,5 lumen / 84 uur - Rood / 17 uur - Groen / 17 uur - Blauw / 17 uur - Rood Strobe / 17 uur - RGB 1 / 17 uur - RGB 2 / 17 uur (Alle standen dimbaar met APP) Dompelwaterdicht ( IPX7 ) met 2 jaar garantie. Bevat: OBulb PRO , magnetische oplaad kabel (MCC1A), zelfklevende bevestigingsmunt en gebruiksaanwijzing. Tijden transport van de Obulb is het aan te raden de lamp in lockout modus te plaatsen. Dit gebeurd door deze 2 seconden vast te houden als deze uit staat. Als het Omino oplaaddock gebruikt word om de Obulb Pro op te laden, laad er dan maximaal 2 per keer.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur