Ouder- Kind Packraft natuurexpeditie 18-19 mei 2023 (Regio Semois)

82655
€325,00
Out of stock
1
Product Details

Een expeditie is weer helemaal terug naar de natuur, en dit samen met je kind.

Nu op een andere manier ! We laten ons kampeermateriaal achter in een auto en aanhangwagen en vertrekken samen met een packraft onder de deskundige begeleiding .

Uiteraard leren we ook over eetbare wilde planten, gaan we vuur maken en alle andere dingen die we anders ook doen. Maar dan net dat tikkeltje avontuurlijker !

Prijs is één volwassene en één kind , twee kinderen per packraft is niet mogelijk. Een extra packraft kan wel.

leeftijd vanaf 8 jaar (afstand packraft +-8km , afstand wandelen +-5 km )

Locatie is in de prachtige vallei van de Semois

Save this product for later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur