Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Ouder/kind expeditie 10 & 11 december 2022

82480
€260,00
Op voorraad
1
ProductgegevensEen expeditie is weer helemaal terug naar de natuur, en dit samen met je kind.

Wil je graag leren welke planten eetbaar zijn, en hoe je vuur kan maken , hoe je warm blijft in je slaapzak ?

Dit weekend dompelt je helemaal onder in het "back to basics" gevoel. Met een kleine groep gaan we zelf ons eigen eten verzamelen en klaarmaken op een houtvuur dat we zelf hebben opgebouwd en aangestoken. Met extra aandacht voor het seizoen, en hoe we best kunnen overleven in de natuur tijdens dat seizoen

Zelf een tent, slaapmatje en goede slaapzak meenemen,

alsook bordjes & bestek . Eten en drinken is allemaal voorzien.


Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

meer info ontvang je ruim een week vooraf via email, ter plaatse betalen is mogelijk. Kies anders betalen / betalen bij afhalen of overschrijving

Dit gaat door Regio Sterksel (NL)

Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur