PETROMAX Grill en vuurschaal fs38

00083
€79,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Gegrilde culinaire hoogstandjes, sappig gebakken gerechten of een gezellig kampvuur: het kan allemaal met de alleskunner van staal. Met een diameter van 38 cm bereid je op de fs38 gerechten voor 1 tot 4 personen.

Koken, grillen en braden
Met de drie poten staat de grill en vuurschaal veilig boven het open vuur. In het midden wordt het warmer dan de buitenrand, dus je kunt er steaks, gebak en co daar warm houden terwijl de groenten in het midden nog bruisen. De grillplaat wordt voor het eerste gebruik ingebrand, zodat bij elk verder braden en branden een patina ontstaat wat zorgt voor een natuurlijk antiaanbakeffect. Eenmaal ingebrand warmt de plaat erg snel op en kun je direct beginnen met grillen.

Vuur maken
De grill en vuurschaal bieden je ook de mogelijkheid om onder de sterrenhemel te genieten van het knetteren van brandende houtblokken en laaiende vlammen. Als u de vloer bij uw kampvuur intact wilt laten, is deze schaal precies wat u zoekt. Kook je graag met onze Dutch Oven? Dat kan ook met de Petromax grill en vuurschaal! Het is zo massief dat kolen en briketten, inclusief de goedgevulde Dutch Oven, stevig op de kom staan.

Handig transport
De vuurschaal is allesbehalve omvangrijk, want de 23 cm lange poten zijn eenvoudig los te schroeven. U kunt ze dus in een tas opbergen en meenemen. De grillplaat kan ook zonder pootjes op de Petromax Atago gebruikt worden.

De tas is voor u bestelbaar, contacteer ons voor de actuele voorraad

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur