Percolator Perkomax zwart

00056
€44,95
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

De lekkerste koffie maak je op het kampvuur met een perculator... Eerst vuur maken , en dan geduld... het wachten op de koffie maakt hem nog lekkerder ! 

Uitstekend op alle warmtebronnen
De Perkomax is geschikt voor binnen en buiten: hij werkt net zo goed op het grillrooster en in de hete sintels van het kampvuur als op de kookplaat, keramische kookplaat of inductiekookplaat. Met 챕챕n vulling van de percolator kunnen maximaal negen kopjes thee of koffie worden bereid. De bereidingstijd varieert afhankelijk van de temperatuur van de warmtebron en de hoeveelheid gevuld water.

Onvergelijkbare smaak dankzij het percolatorprincipe
Bij verhitting stijgt het water door een buis dankzij het ingenieuze percolatorprincipe. Aan de bovenzijde van de buis zit een rond filter voor het koffiepoeder. Het stijgende water dat uit de bovenkant van de buis komt, druppelt op het koffiepoeder en loopt dan als door een zeef terug naar beneden in de pot. Daar vermengt het zich met het water en stijgt weer. Hoe langer het water in de Perkomax circuleert, hoe intenser de smaak van de koffie of thee zal zijn. Dit unieke principe geeft de beste aroma's uit thee en koffie vrij. Zo zet je thuis een aromatische, volle koffie tijdens het kamperen of andere buitenactiviteiten zonder veel accessoires.

Technische gegevens
Kleur: zwart
Materiaal: staal, ge챘mailleerd
Inhoud: 1,3 liter

Leveringsomvang
1 x percolator "Perkomax" zwart
1 x handleiding (Duits / Engels / Frans)

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur