Petromax Aramid Pro 300 handschoenen

02335
€35,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De Petromax Aramid Pro 300 handschoenen beschermen effectief handen en onderarmen tegen vuur en hitte dankzij het stevige, ruige leer welke bekleed is met brandwerende aramidevezels. De brandwerende aramide kunstvezels met een warmte - beschermende coating bieden optimale bescherming tot een temperatuur van 300 ° C. Bovendien is de vuurvaste handschoen gemaakt van echt, robuust ruw leer dat comfortabel is om op de huid te dragen. Zelfs bij hoge temperaturen, die optreden bij een open vuur of grillen zorgt de Petromax Aramid Pro 300 voor een veilige bescherming. Bovendien is, dankzij de ruwe oppervlakte, de klemkracht uitstekend en kunnen brandende voorwerpen veilig worden vastgegrepen. De slijtvaste Aramid Pro 300 handschoenen zijn in één maat verkrijgbaar en daarmee perfect voor elke hand . Een ander voordeel is dat de lange koker van de leren handschoen de onderarmen beschermt tegen rondvliegende vonken en hete vlammen.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur