Petromax Spatel gemaakt van olijfhout

82589
€8,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Productkenmerken
- Individuele 30 cm lange olijfhouten spatel
- Handgemaakt in Duitsland
- Bespaart hulpbronnen omdat oude olijfbomen worden gekapt die niet langer productief zijn
- Voedselveilig en lange levensduur dankzij oliewasafwerking
- Praktische leren lus om het aan op te hangen Gebruik: bushcraft


De Petromax Spatula is voor het draaien van frituurpannen, steaks, aardappelbeignets enzovoort. Het kan ook worden gebruikt om gefrituurde gerechten en soepen te roeren. Het is bijzonder geschikt voor gietijzeren en smeedijzeren pannen omdat het de speciale patina niet aantast. Gebruik het om plat tegen de bodem van de pot of pan te schrapen om voedsel gemakkelijk los te maken. De spatel is ook ideaal om voedsel op te tillen en te serveren aan reisgenoten. Dankzij de lange handgreep blijft hij stevig in de hand tijdens het manoeuvreren. Daarna kan de spatel gemakkelijk aan de leren lus worden opgehangen of aan een rugzak worden vastgemaakt, klaar voor het volgende avontuur.
Petromax olijfhoutproducten worden in Duitsland met de hand gemaakt van het hout van de Olea europaea-boom. Deze olijfbomen worden alleen gekapt als ze geen vrucht meer dragen - het gebruik van het hout is een duurzame praktijk die hulpbronnen spaart. Dankzij de oliewasafwerking zijn deze producten zeer duurzaam en altijd klaar voor het volgende gebruik buitenshuis. Elk olijfhoutproduct is gegraveerd met het Petromax-logo en heeft door de unieke houtnerf een individuele touch.

Onderhoudsinstructies:
Was Petromax olijfhoutproducten alleen met de hand onder stromend water met een zacht wasmiddel. Laat het olijfhoutproduct goed drogen na het wassen en na af en toe behandelen met een beetje olijfolie. Vermijd direct zonlicht en grote temperatuurschommelingen. Ook sterk gekleurde voedingsmiddelen kunnen het hout verkleuren.

Technische details
Materiaal: olijfhout met oliewasafwerking
Afmetingen (ongeveer) (H x B x D): 1,5 x 29,5 x 6,5 cm
Afmetingen met verpakking (ongeveer): 1,5 x 29,6 x 6,5 cm
Gewicht (ongeveer): 81 g
Gewicht met verpakking (ong.): 81 g

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur