Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Robuuste avegaar/slangenboor diameter 22mm

00055
€23,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze robuuste en hoogwaardige slangenboor is voorzien van een drijfbuis met een stok en mits uitvoering hefboom-effect uiterst geschikt is om gaten te boren in vers hout. Zo kan je zelfs meubilair ontwerpen in de wildernis. Dit item past perfect in je uitrusting en is een meerwaarde voor veel toepassingen. Denk maar aan het maken van shelters vlechtwerk en andere verbindingen waarbij je nog meer mogelijkheden krijgt om met natuurlijk materiaal te gaan bouwen en je creativiteit los te laten. De punt is voorzien van een schroefdraad , voor uiterste precisie. De boren zijn zeer scherp en duurzaam. 

Diameter 22mm, lengte 20cm , gewicht 200 gram

Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur