Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

SENTZ® RUBBER BOOT CARE WITH UV ABSORBER

00287
€9,95
Op voorraad
1
Productgegevens

SENTZ® complete onderhoudsformule voor laarzen van natuurlijk rubber. Deze hightec formule bevat eveneens het Sentz® UV-absorbeersysteem dat het rubber beschermt tegen barsten of uitdrogen, het voorkomt kleurvervaging en geeft bovendien een natuurlijke glans aan de laarzen.

Gebruik:

Reinig de laarzen eerst met water en een borstel en spray dan, nadat ze opgedroogd zijn, Sentz rubber bootspray vanaf een afstand van 20 cm op het oppervlak. Na 10 minuten met een zachte droge doek de formule gelijkmatig verdelen en eventuele resten verwijderen.

Inhoud: 150 ml

Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur