Shiitake Stam

82740
€28,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Shiitake stam

Kweek je eigen Shiitake paddenstoelen op een met shiitake geënt stuk eik.

De lengte van de Shiitakestam is minimaal 40 cm en heeft een diameter van ca. 10 - 15 cm. Omdat het een natuurproduct betreft wisselt de diameter per stammetje.

Je kan best je stammetje op een vochtige schaduwrijke plaats bewaren. Je kan tot 4 keer per jaar oogsten en dat tot wel 5 jaar lang.

We sturen de instructies mee , om er zelf mee aan de slag te gaan !

Let op , de stammetjes liggen niet in ons magazijn. Dat betekend een langere verzendtermijn. We proberen altijd binnen de 5 werkdagen te verzenden.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur