Slaapmat Hattan 3.8 (groen)

82470
€35,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5703384084721

Hattan 3.8 is een lichtgewicht, zelfopblazend matras in kleine verpakking voor wandelen, trekking, kamperen en reizen. Waar je ook gaat en wat je ook doet, de matten van het Hattan-assortiment zijn betrouwbare avontuurlijke metgezellen die u gegarandeerd bieden wat u zoekt in een slaapmat: comfort, gezelligheid en vooral een goede nachtrust. Hun bovenoppervlak heeft een zachte, textiele touch, hun onderkant minimaliseert het schuiven op gladde tentvloeren. Het gebruiksvriendelijke schroefventiel zorgt voor snel zelfopblazen en zorgt voor verder opblazen en snel leeglopen na gebruik. Voor het rollen en verpakken wordt Hattan 3.8 in de lengte gevouwen om de verpakking met bijna de helft te verkleinen. Verkrijgbaar in twee maten. Dus laten we gaan - waar dan ook!

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur