Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Teamactiviteit gegidste wandeling met proevertjes p/p

82477
€49,00
Op voorraad
1
Productgegevens

een gegidste wandeling kan vaak doorgaan op de gewenste locatie. Ook op onbekende locaties kunnen we een gegidste wandeling voorzien.

bij deze wandeling voorzien we een aantal proevertjes met ingrediënten uit de natuur. Deze activiteit is laagdrempeliger dan een workshop , maar we halen wel kort een aantal thema's aan. Soms (afhankelijk van de locatie ) kan er ook geoefend worden op vuur skills, of een ander thema naar interesse.

Duur van een wandeling is gemiddeld 3uur. minimum aantal deelnemers is 8 personen

Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur