Hoge efficiëntie brander / waterkoker

00084
€60,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 033246213347

Deze gasbrander is gebouwd als een compacte gasbrander welke ideaal is voor elke kampeertocht. Dankzij de Heat Ring Technology zal de warmte beter verdeeld worden t.o.v. andere gasbranders. Dankzij De Heat Ring Technology zal de warmte efficientie wel toenemen tot 30%, wat resulteert in de mogelijkheid om een halve liter water te koken binnen 2 minuten.Deze gasbrander wordt geleverd met een standaard voor meer stabiliteit, een krachtige ingebouwde ontsteking maakt lucifers overbodig en een geisoleerde 1.3 liter pan. Wanneer de gasbrander ingepakt is, weegt het slechts 518 gram (exclusief gas). Dankzij het ontwerp kan ook één gaspatroon mee opgeborgen worden in de coocker. Dat maakt hem ultra compact en ideaal voor alle kampeertripjes ! 


Gaspatroon op schroefdraad is compatibel 


Kenmerken :

Brand op Methylpropaan- Kookt 0.5 liter water in 2 minuten- Isolerende omhulsel behoud de warmte in de pan- Isolerende omhulsel dient als bescherming tijdens het vastpakken- Meetstrepen aan de binnenkant- Pan inhoud: 1.3 liter- Prachtige ontsteking- Wind bescherming voor ontsteking- Lichtgewichte hard geanodiseerde aluminium-Compact ontwerpBewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur