Twee persoon Slaapmat Hancock 5

82472
€80,00
Uitverkocht
1
Productgegevens
EAN: 5703384084882

De zelfopblazende matten van de Hancock serie stellen comfort & gezelligheid voorop! De Comfort Foam binnenkant zorgt ervoor dat je 's nachts comfortabel slaapt, overdag een goed dutje doet of erop zit zonder de

koude grond onder de mat aan te raken. Beide Hancock 5.0-matten zijn comfortabel oversized - verkrijgbaar in extra brede 130 centimeter breedte (DOUBLE) - waardoor ze de perfecte keuze zijn voor kampeerweekenden, gezinsfietstochten met de fietsaanhanger of om je ligplaats op een boot. De twee ventielen met wijde hals zorgen voor snel opblazen en de mogelijkheid om gemakkelijk verder op te blazen.


Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur