Vinger beschermende tape

82639
€3,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 0712179984165

Met deze tape bescherm je jouw vingers onder andere tijdens het houtsnijden.

Veiligheid staat voorop:

  • Verzorg je vingers met de zelfklevende tape tijdens het werken met scherp gereedschap
  • Bescherm uw handen tegen verwondingen, snijwonden, enz.

Werken met scherp gereedschap vraagt aandacht en voorbereiding.

Met deze zelfklevende wikkeltape kunt u uw scherpe gereedschappen veilig gebruiken en uw handen en vingers beschermen tegen snijwonden en ander letsel.deze no-cut tape is een must-have voor een beginnende houtsnijder. Het fundamentele doel is om de handen van de houtbewerker te beschermen tegen snijwonden met snijmessen, beitels en ander gereedschap. De vingers van de carver blijven beschermd omdat de tape goed om de vinger past en stevig vastzit dankzij de zelfklevende achterkant. De snijbestendige tape is zelfs bestand tegen langdurig houtsnijwerk. Jarenlang is deze tape al de beste vriend van de traditionele vakmannen.


Het is elastisch van structuur, gemakkelijk te bevestigen, zacht en strak om de vinger, zonder te knijpen. Dergelijke tape is eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten achter te laten en geeft geen overlast tijdens het houtsnijproces.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur