Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Workshop Bushcraft & Wildplukken 9 december 2022

11222
€75,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Een dag Bushcraft & Wildplukken is een ganse dag genieten in de natuur , we starten met een zakmes en een firesteel of we gaan voedsel zoeken uit de natuur. Tijdens de middagpauze wisselen we van gids en uiteindelijk sluiten we samen rond het vuur af met een volwaardige maaltijd en een heerlijk streekbiertje/ wijntje of fris.

Locatie is Arendonk , de workshop duurt van 9.30u tot 15.30u , start Parking tekenacademie arendonk.

Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur