amazonas topquilt

82607
€79,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 4030454007641

Een Topquilt is de ideale oplossing voor comfortabele nachten in je hangmat. Als je opgerold in je hangmat ligt, zorgt de holle vezelvulling voor een perfecte warmte-isolatie van bovenaf.

Makkelijk te gebruiken

De conische vorm van Topquilt is speciaal ontworpen om in je hangmat te overnachten – zonder irritante ritsen. Zo stap je probleemloos in en uit de hangmat en heb je volledige bewegingsvrijheid voor maximaal slaapcomfort. Het bovenblad is individueel verstelbaar. De gesloten onderkant zorgt voor een bijzonder effectieve warmte-isolatie vanaf de knie.

En als je geen zin hebt om in de hangmat te slapen, gebruik je je Topquilt gewoon als een gewone deken.

Te combineren met elke hangmat. Aanbevolen slaapzone: ≥ 5° C. Wij raden Topquilt aan voor personen tot max. 195 cm lichaamslengte.

Kleine verpakkingsafmetingen

Met verpakkingsafmetingen van ca. 30 x 18 x 18 cm en een gewicht van 935 g is de AMAZONAS Topquilt de perfecte metgezel voor koude buitennachten.

Leveringsomvang

Hangmat hittebescherming Topquilt incl. pakzak
Een hangmat is niet bij de levering inbegrepen

Dimensies: ca. 190 x 50 cm
Slaapzone: ca. ≥ 5°C / 41° F
Materiaal: 100% nylon ripstop (210T)
Vulling: 100 % polyester (holle vezel)
Pakket grootte: ca. 30 x 18 x 18 cm
Ultralight-revolutie: Licht
Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur