lederen stropwiel, met polijstpasta voor de boormachine

82795
€27,50
In stock
1
Product Details

Hou je beitels en snijmessen scherp ! Met dit instrumentje geschikt voor de boormachine , is dat niet zo moeilijk !

Zeer geschikt ook voor gewone messen, maar ook voor messen met lastige vormen...

  • Diameter - 76 mm (3,00 inch)
  • Breedte - 19 mm (0,75 inch)
  • Tangdiameter - 7 mm (0,28 inch)
  • Tanglengte - 30 mm (1,18 inch)
  • Materiaal - natuurlijk leer
Het leren wiel is gemaakt van hoogwaardig leer. De voorkant van het stropwiel is laagpolig evenals het zijvlak van het messenslijpwiel. Precies zoals het hoort om de scheermesscherpte af te stemmen op uw gereedschap.U kunt de lederen polijstschijf gebruiken voor al uw messen (houtsnijmessen, keukenmessen, zakmessen), al uw beitels en gutsen, mini-bankslijpmachines, sloyd-messen, haakmessen, snijmessen, trekmessen, langhaakmessen en zo veel meer.Elke houtbewerker zal blij zijn met zo'n geschenk als het BeaverCraft-messenpolijstwiel, want voor het snijden van lepels, het snijden van kommen, het algemeen voorbewerken van hout, delicaat snijwerk of andere soorten houtsnijwerk, moet u superscherpe houtsnijmessen hebben en dit leren slijpwiel is precies degene die het slijpproces gemakkelijker en sneller maakt.Deze polijstschijf van natuurlijk leer zal een onvervangbare hulp voor je worden, vooral als je het beu bent of verveeld bent om het gereedschap de hele tijd te stropen en er minder tijd aan wilt besteden of het in ieder geval sneller wilt doen wanneer dat nodig is. Het leren stropping-wiel wordt meestal gebruikt in combinatie met elk elektrisch roterend gereedschap of bijvoorbeeld een dremel. Door het gat in het midden kun je het op het gereedschap plaatsen, dan vergrendel je het - voila, delederen slijpschijf is klaar voor gebruik!


Gebruik van de polijstpasta met lederen stropping wheel

Wanneer dat stropwiel is bevestigd en vergrendeld, zodat u zeker weet dat het klaar is voor gebruik, schakelt u de stroom in. Vergrendel het roterende gereedschap dat u gebruikt op de werkbank met behulp van bijvoorbeeld klemmen en pak dat polijstmiddel dat u gebruikt.
Met dit slijpwiel krijg je onze groengrijze polijstpasta die je messen glanzend en spiegelglad maakt. Schuif de groen-grijze compound voorzichtig over het wiel terwijl het draait totdat het hele oppervlak (de smalle!) bedekt is. Het lijkt een beetje op schilderen met kleurpotloden, dus onthoud de keer dat je de kleurpotloden voor de laatste keer gebruikte en imiteer hetzelfde.Polijsten met stropwiel

Nu je gereedschap is vergrendeld en het wiel is voorbereid om te stropen, pak je het gereedschap dat je deze keer wilt behandelen en schuif je ze voorzichtig naar links en rechts op het wiel zodat de compound op de afschuining komt en met het draaiende wiel gepolijst wordt. Als je je niet echt kunt voorstellen hoe het eruit zou moeten zien, welkom op ons YouTube-kanaal waar we de video hebben geüpload over het werken met zo'n tool.Nut van het slijpwiel

Het hebben van zo'n stropping-gereedschap is enorm praktisch. Soms vind je het leuk om te stroppen met een leren strop, terwijl je die in de ene hand hebt en het gereedschap in de andere terwijl je je voorstelt je kappersmes te slijpen zoals in films. Er zijn echter dagen dat u niet wilt worstelen en het gewoon gedaan wilt hebben. Dat is wanneer het stropwiel zoals dit in het spel komt. Het zal de taak snel en nauwkeurig afhandelen en u in een oogwenk de benodigde glans geven.
Save this product for later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur