Teambuilding

Rewilding
De hele dag genieten in de natuur - Bekijk ons aanbod workshops
Ontdek
Adventureshop
Ontdek ons aanbod producten voor de echte buitenmens!
Bekijk producten
Adventureshop
Ontdek ons aanbod producten voor de echte buitenmens!
Bekijk producten
Adventureshop
Ontdek ons aanbod producten voor de echte buitenmens!
Bekijk producten
Rewilding
Workshops, projecten en evenementen om mensen dichter bij de natuur te brengen en de natuur dichter bij de mens
Ontdek workshops
Previous
Next

Workshops & cursussen

Expeditie

Contacteer ons

Over Rewilding / Adventureshop

Welkom bij één van de grootste Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. 

petromax potato cooker

Art.nr. 00099
€59,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De ronde vorm van de 'dutch oven' achtige bakvorm zorgt voor een optimale warmteverdeling van alle kanten. De inhoud wordt bereid in een gesloten systeem en absorbeert de karakteristieke geroosterde aroma's. In de gietijzeren braadpan is plaats voor ongeveer drie vuistgrote aardappelen. Maar ook andere groenten- en vleesgerechten kunnen comfortabel en veilig worden gekookt. Runderfilet omwikkeld met spek, gevulde paprika, gevogelte borsten, asperges, grote champignons: de variaties zijn legio en daarom biedt de compacte aardappel brander geweldige mogelijkheden om buiten te koken.

Uniek kantelmechanisme voor veilig gebruik

De gepatenteerde kantelbout is een uniek en innovatief mechanisme dat het hanteren van de aardappel brander bijzonder veilig maakt. Een deksel lift wordt gebruikt om in het bovenste oog van de kantelbout te haken. De aardappel brander kan gemakkelijk in de open haard worden geplaatst of eruit worden getild. Bij het sluiten vergrendelt de haak aan het uiteinde van de kantelstang automatisch beide helften van de braadpan aan elkaar. Als de deksellift aan het onderste oog is bevestigd, kan het deksel veilig worden ontgrendeld en kan de mal worden geopend.

Stabiele vorm

Briketten of stukjes houtskool kunnen direct op het platte deksel worden geplaatst. De opstaande rand voorkomt dat de brandstof valt. Tegelijkertijd zorgt de loopbrug die langs de onderzijde loopt ervoor dat je betrouwbaar staat, zowel in de haard als op de grillage. Dit voorkomt dat de aardappel brander kantelt als het deksel wordt geopend. De speciale gietijzeren vorm is ook prima geschikt voor gebruik in de oven.

Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €50 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur