petromax potato cooker

00099
€59,95
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 4250435730812

De ronde vorm van de 'dutch oven' achtige bakvorm zorgt voor een optimale warmteverdeling van alle kanten. De inhoud wordt bereid in een gesloten systeem en absorbeert de karakteristieke geroosterde aroma's. In de gietijzeren braadpan is plaats voor ongeveer drie vuistgrote aardappelen. Maar ook andere groenten- en vleesgerechten kunnen comfortabel en veilig worden gekookt. Runderfilet omwikkeld met spek, gevulde paprika, gevogelte borsten, asperges, grote champignons: de variaties zijn legio en daarom biedt de compacte aardappel brander geweldige mogelijkheden om buiten te koken.

Uniek kantelmechanisme voor veilig gebruik

De gepatenteerde kantelbout is een uniek en innovatief mechanisme dat het hanteren van de aardappel brander bijzonder veilig maakt. Een deksel lift wordt gebruikt om in het bovenste oog van de kantelbout te haken. De aardappel brander kan gemakkelijk in de open haard worden geplaatst of eruit worden getild. Bij het sluiten vergrendelt de haak aan het uiteinde van de kantelstang automatisch beide helften van de braadpan aan elkaar. Als de deksellift aan het onderste oog is bevestigd, kan het deksel veilig worden ontgrendeld en kan de mal worden geopend.

Stabiele vorm

Briketten of stukjes houtskool kunnen direct op het platte deksel worden geplaatst. De opstaande rand voorkomt dat de brandstof valt. Tegelijkertijd zorgt de loopbrug die langs de onderzijde loopt ervoor dat je betrouwbaar staat, zowel in de haard als op de grillage. Dit voorkomt dat de aardappel brander kantelt als het deksel wordt geopend. De speciale gietijzeren vorm is ook prima geschikt voor gebruik in de oven.

Bewaar dit product voor later

Over Rewilding / Adventureshop

We organiseren met plezier uw evenement met vrienden, teambuilding of uitstap.  Of je kan meegaan met je zoon of dochter op onze ouder- kind  natuurexpedities .  We bieden zowel comfortabele activiteiten aan alsook buiten de comfort zone.  Zo is er onze driedaagse bushcraft,  en komt er ook een hike in de natuur aan dit najaar.  Ook om bij te leren kan je bij ons terecht voor cursussen en workshops. Gaande van zelf houten lepels snijden, tot een cursus paddenstoelen waarbij je leert hoe een veldgids werkt.    

Daarnaast hebben we voor u als klant in onze webshop een beperkt , maar zorgvuldig geselecteerd assortiment samengesteld waarbij u ook zelf op avontuur kan , of lepels snijden, wilde planten drogen, en nog veel meer.  We zoeken zo duurzaam mogelijke verdelers en producten. Uiteraard zijn wij begaan met het milieu. We trachten ook verpakkingsmateriaal te herbruiken. 

Zoek je iets dat we niet hebben , of heb je een vraag over een product ?  Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen ! 

Gratis verzending

Vanaf €100 (BE) & €150 (NL)

Snelle levering

thuis of op een afhaalpunt

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd

Rewilding

Bekijk ons aanbod workshops - voel je één met de natuur